Praktikdag 1

Det gick bra idag! Fick även reda på att vi egentligen bara skall gå 6 timmars dagar, alltså en 30 timmars vecka :) Så jag slipper gå på en sån där senlagd teorilektion på Torsdag, skönt faktiskt! Så jag går nu ca 10:45 till 16:55, som det ser ut nu. Men det kan ändras också beroende på om det finns elever eller inte.
Som idag blev det en lucka på 2 timmar :S Fick ju sitta och tjattra med receptionisten en bra stund i alla fall och lära känna henne. Trevlig tant det där!
Jag åkte med Mizada hela dagen annars, i hans Volvo S60, och det funkade bra. Alla lärare är så trevliga, och ELEVERNA OCKSÅ för den delen. Där är det skillnad på eleverna från edströmska och eleverna i verkligheten kan jag säga. Haha.

Nä jag kom hem, ca 18:10 så stod Moa och Zsolt och diskade! Haha, jäkla Zsolt tar till barnarbete för att få hans uppgift, disken, gjord :P Men jag antar att det va Moas idé, för hon stormtrivdes!



Nu har jag funderat i 2 månader, och nu är det slutfunderat...
They are mine!

Nu är jag alltså färdig för vintern, och SOM jag längtar! :D "Nu är det jul igen, och nu är det jul igen... trallalalalalalalala!!"


Imorgon går jag 10:45-21:00, den anda lååååga dagen denna vecka. Blir att ta med både lunch och middag. Hehe.
Nu ska jag duscha och sen blir det Swedish Hollywoodwives!! :D

Helkul kväll!!

Yessss, blev en lyckad kväll igår, trots att flera var torrbollar och inte dök upp på förfesten :S
Men vi va 5 pers som lyckades underhålla oss fram till vi skulle ut på krogen :)
Jag hade ju bjudit med mig Lindah lite spontant, och det ångrar jag INTE. Skit mysig och härlig tjej! Synd att hon skall flytta om ett tag :(
Det blev sen Blue Moon Bar♥ Men fy fan va varmt det va där inne!! :S Jag svettades som en gris när jag dansade, INTE OKEJ! Så jag kände mig nöjd runt klockan 01, hade då hunnit gjort baren, dansgolvet och vimmelbilderna. Så då var det dags att börja tänka på refrängen.
Min kära kom och hämtade mig, SÅ lyxigt med en karl som har körkort :P Man hann ju glömma bort hur det var under det där året han var utan. Haha
Vi åkte till Max här vid pilgatan, det har tydligen öppet till 4!! Jisses :S Aja, blev mina älskade mozzarellasticks och lökringar, perfekt "efter-krogen-mat".

Väl hemma så var jag ganska så pigg, så vi mös lite och pratade innan Zsolt skulle skjutsa hem sin lillebror. Sen somnade jag som en stock!

Otroligt nog missade jag hela åskvädret som folk säger ägde rum inatt. Gud så skönt.
Helt ännu mer otroligt så sov jag hela 8 timmar med alkohol i kroppen! Det händer inte ofta kan jag säga. Jag brukar max kunna sova 4 timmar och sen vara skit trött hela dagen efter.
Jag vaknade dock 06.00 och gick på toa, men sen KUNDE jag somna om igen, fan vad härligt! :D

Moa kommer hem i eftermiddag, hon är och leker av sig hos kusinerna Lindvall! Det va inge som helst problem att säga Hej då och lämna henne där igår. Hon stod och vinkade också när vi rullade ut från uppfarten, sen sprang hon in och lekte igen. PLUTTEN! ♥ Hon har blivit en så stor och duktig tjej! Finns INGEN bättre ♥

Hemstudier, räkningar, TVÄTT

Idag fick vi en hemstudiedag :) Skönt att slippa åka in till skolan, haha.
Denna vecka har vi som sagt gått igenom övning 1-9 på körlektionerna. Vi har även fått påbörja våra teorilektioner vi ska hålla för Transport/Flyg klasserna, samt nån klass 1:or.
Jag ska ha lektion 4 med Tobbe, som handlar om Mänskligt beteende, Grupptryck och Stress, i trafikmiljöer alltså.
Senare ska jag ha lektion 2 med Carina, som handlar om att bl.a. förklara lite trafikregler, men att samtidigt förklara att man behöver sunt förnuft i trafiken, att hålla på sin rätt, och att visa särskilld hänsyn till t.ex. äldre, barn m.fl.
Två ganska svåra lektioner faktiskt, materialet i sig är inte svårt att få ihop, men det är SKIT svårt att få nonchalanta 16-17 åringar att inse risker och beteende i trafiken. Men det SKA GÅ! :D

Nu har jag betalat räkningar precis... mindre kul. Men vi ska klara denna "snålperiod" om vi så skall behöva leva på nudlar! (ja förutom Moa då). För till 2012 ska allt se så mycket bättre ut!

Fredag idag... vi får väl se hur det blir. Zsolt ska ju iaf åka till Enköping och träna Thaiboxning, så det blir nog en bra kväll iaf :)

Nu ska jag jobba lite med Lektion 4. Sen blir det TVÄTTA.

Höstterminen har startat!

Jag har nu gått två dagar in på den nya terminen i skolan. Och jag ser sååå fram emot v.37 när vi ska få sätta igång med våra egna körlektioner!
Hittills har vi börjat gå igenom alla övningarna, 1-9 skall vara färdigt denna vecka. Alltså t.ex. grunderna med bilen, växling, krypkörning, men också backning, parkering och viktigast av allt, GENOMSÖKNING :)
Ska bli skit kul att prova allt i praktiken i verkligheten. Härligt med trafiklärarutbildningen!! :D

Att gå upp på morgonen går bra, självklart när man är så motiverad. Jag går upp i lagom tid så att jag hinner väcka Moa, äta frukost, hitta kläder, sminka mig och fixa både mitt och Moas hår, och borsta tänderna såklart. Jag r förvånad över hur fort det gått att komma in i sina gamla rutiner, bara 2 dagar!

Nästa vecka har jag praktikveckan i Solna :S Jag är nervös... speciellt över Torsdagen/Fredagen. För Torsdag kväll är jag hemma ca kl.23. På fredagen måste jag åka hemifrån ca 05:15!! Fyyy faaan vad trött jag kommer vara. Ursch :( Och sen ska jag baka under helgen och gå på barnkalas. Oj oj oj säger jag bara.
Men jag har iaf beslutat att byta praktikplats när det gäller dom där 14 veckorna i Januari... det kommer inte funka att inte se Moa ALLS på vardagarna i hela 14 veckor! Nej...
Så jag väntar ju på svar från en trafiskola här i stan. 3 har redan tackat nej. Västerås suger!

Haha, jag satt igår och tittade på Svenska Hollywoodfruar. Maria Montazami tar ju priset.
Hon springer i en trapp med 1000 trappsteg för att träna sin rumpa. Hon möter en man som också springer där, i något snabbare takt än henne själv. Hon frågar honom hur många varv han tänkt springa. Han svarar då "I'm shooting for seven". Maria vänder sig då till kameran och säger "Ja, han skjuter för sju". (!!!!!)
Kvinnan har bott där i 25 år... hahahaha!




Helevetti, pisseplötaylletröja!

Gårdagen gick ju åt helvete som vanligt!

Men idag är det nya tag, och jag skiter i vilket, för jag ska ha KUL!

Moa och Zsolt är nere på stan en sväng. Hehe, FÖRSTA gången Zsolt tar med sig Moa helt själv på stan. Det går nog bra. Han skulle köpa lite tränings grejer på Budo Fitness.

Senare ska jag iväg till systämet, tänkte faktikt ha några cider till ikväll, det va länge sen! :D

Sen blire off to Signalisten och some crazy partying! XD
haha , närå det blir nog en ganska soft kväll.

Frisk!

Härmed friskförklarar jag mig! :D
Huvudvärken var tydligen något som låg och avvaktade i tre dagar innan det bröt ut i feber! Men nu är jag som sagt frisk igen, har liiiite svullna halsmandlar, men det är jag ju van vid. Hade liiite ont i huvudet igår, men idag: INGENTING! Ååå så skönt! :D

Jag lämnade en glad Moa till dagis idag, vi gick hand i hand dit till klockan 9. Hon ville ha lite gos och kram innan hon snabbt vinkade iväg mig och sprang in för att leka. Hon är så jäkla söt!!!
Och fröknarna älskar henne också, dom säger att dom får sig ett gott skratt varje dag p.g.a. den lilla damen och hennes roliga upptåg och grimasher.
Pappa hämtar henne på dagis sen klockan 13.30, så det blir en kort dag idag.
Igår fick hon gå en lång dag, 6.30-16.30, då Zsolt lämnade och hämtade så att jag kunde krya på mig, och det hjälpte!

Efter jag lämnat Moa på dagis tog jag bussen till Coop Extra och köpte lite taco-grejer och Chees cruncherz till Zsolt, han ÄLSKAR sånna! Haha. Han blandar dom starka och och vanliga i en skål, och sen kan han äta det hela kvällen lång. Haha. Jag får ju nöja mig med popcorn :/ MEN jag klagar inte, för POPCORN ÄR JU SÅ JÄVLA GOTT!!

När jag satt och väntade på bussen hem igen, så kom det en bil och plockade upp en snubbe, sen åkte bilen aldrig iväg, så tittar jag upp, så sitter det fyra killar där och smilar och en säger "Hoppa in i bilen om du vill så kan du få skjuts". Hahahahaha, vad trodde han?!
Efter några snälla "Nej tack" och några trötta "NEJ TACK" så gav dom upp.
Det är farliga tider för snygga människor gott folk, så passa er!!
Men det är trevligt att veta att I still got it ;) Trots 16kg+

Så ikväll blir det Tacos, mums!

Och imorgon kväll skall jag åka till Signalisten och träffa några klasskompisar över några glas, prata om sommarlovet och den kommande terminen. Trevligt! Jag längtar såååå till måndag och första dagen i skolan :D

Och på söndag åker vi till Ramnäs, delvis för att jag måste skriva ut ett papper från CSN, och delvis för att Moa pratar så mycket om Mummu och Moffa hela tiden! :D (Det har dom på dagis också hört tydligen).

Ont ont ont

Hmmm... i två dagar har jag nu haft sån huvudvärk och yrsel att det känts som om jag ska svimma på fläcken :( Allt kommer på eftermiddagen, runt klockan 15. Jag kan knappt köra bil, och minsta lilla ljud så käns det verkligen som om huvudet SKA explodera. Alltså, jag är inte den som klagar högt om jag har lite småont någonstans... MEN AJJJJ! Det här jag upplever nu är fan inte att leka med :( Misstänker hjärntumör eller nåt!
Needå.. men man vet ju aldrig.

Idag åkte jag hem till Mami i Ramnäs när jag lämnat Moa på dagis. Då mådde jag bra i huvudet, precis som igår vid den tiden.
Sen följde mamma med mig hem, och hämtade även Moa från dagis. GLAD blev Moa då :P
När vi kom hem, efter att ha stannat en stund i lekparken, så small det till i huvudet, och blev bara värre och värre.

Jag har iaf hämtat Zsolt från jobbet, sen åkte vi och beställde Moas 1 års foto! :D ÄNTLIGEN! Problemet nu är ju bara att hitta en passande ram, hellst med passepartout, alltså en ram på 70x70cm! I värsta fall får jag och pappa snickra ihop en.

Efter det åkte vi och hämtade ut resterna av min beställning från Gina. Allt satt jätte fint! Så nu har jag en härlig hörtgarderob att se fram emot att bära när skolan börjar igen :)
Det blev 3 koftor (gul, rosa, grå),
2 kjolar (svart/vit och svart),
1 blus (mörkblå med guld knappar),
1 par leggins (svart, skinn imitation) 
2 par tights, 
4 linnen (svart, vit, blå, lila),
1 Klänning (svart, heter för övrigt Moa Dress, hihi),
1 midjebälte (svart),

Hääärligt. Där försvann ju mina pengar denna månad.. nästan så! :)

Detta är bilden jag beställde till oss, vår BUSIGA lilla PÄRLA:







SATU, detta är bilden jag beställde till er:

Händelselös söndag, händelserik måndag!

En söndag då det händer ABSOLUT INGENTING :/ Jag håller på att klättra på väggarna, men det är kanske det här Moa behöver innan hennes vecka på dagis då hon ska gå 9-14 varje dag. Veckan efter det börjar jag skolan, vet dock inte vilken tid jag börjar, så vet inte heller hur Moas schema blir. Men gissar på 8:00-16:30.

Imorgon händer det grejer dock!
Direkt när jag lämnat Moa till dagis åker jag och storhandlar SJÄLV, alltid kul att bära 8 tunga matkassar själv upp för trapporna! (not)
Efter det måste jag in till stan och köpa en ntt nytt plastskydd till min skärm på mobilen, för min förra blev mysteriskt förstört... jag har dock mina misstankar MOA!
Efter det ska jag köpa lunch till mig själv, SPICY HOT! När jag ändå är på stan liksom ;)
Och senare på kvällen skall jag åka någonstans på Erikslund och köpa en Tripp Trapp stol som jag hittade på blocket. Så Moa slipper sin Ikea babystol :P
Det ploppar säkert upp fler saker som ska göras imorgon, skulle inte förvåna mig. Måste bara komma ihåg att hämta Moa klockan 14!

Löööda

Vi har haft sovmorgon hela familjen. Så när vi vaknade blev det Brunch ;)
Sen har vi varit ute på promenad i 1 ½ timme, det var skönt. Vi handlade även ingredienser till hemmagjord pizza! Mums!!! Riktigt lördagslyx.

Hmm, jag tog bort gardinerna i köket idag. Tänkte aldrig sätta upp gardiner där igen heller. Man fick in så mycket mer ljus utan dom. Dessutom har jag kollat på Roomservice och där sätter dom nästan aldrig upp gardiner i rummen :S Ja, vi får se hur det blir framöver, men just idag känns det skönt UTAN gardiner i köket. Hehe.

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva idag så....
Tja då!


Moa 1 år och 10 mån!

Lilla Moa har blivit så stor. Bara två månader kvar tills hon blir 2 år!!
Och det märks... hon är trotsigare än någonsin och väldigt envis. Men det hör väl till antar jag, men lite jobbigt är det när man är i affärer och hon vägrar ta ett nej eller lyssna på någonting man säger. Hehe. Men hon är ändå ganska lätt att avleda på något annat så hon tappar fokus på det hon blev så sur för, så det är ju skönt.

Hon är mysig och tycker om att pussas och kramas, mest med pappa förstås, så har det varit i snart 1 år. Att pappa är BÄST! :) Det är underbart att se.

På senare tid har hon blivit mer beroende av sin napp, än vad hon varit tidigare. DEN kommer bli svår att vänja av sen vill jag lova. Men än är det ingen idé, bättre att vänta med det tills hon förstår lite mer när man berättar om att hon ska skicka den till tomten i tomteland ;)

Hon har visat mer intresse för kläder, både sina egna, mina och kläder på dockor. Hon klär på och av dockan sina kläder. Måste skaffa lite mer olika kläder till dockan :) Min gamla dockvagn är också populär.

Och fortfarande gäller hennes gossedjur såklart! Hennes favoriter är hundar och nallar. Hon måste alltid ha minst ett gossedjur med sig till dagis, hon försöker få med sig fler, men EN räcker säger jag varje morgon ;)

Hon har strl 92 i det mesta i kläder, men jag har börjat köpa 98or till höst och vinter. Hon väger ca 12 kilo, var ett tag sen vi vägde henne här hemma. Men hon äter hellst ALLT och ALLTID, så det är ingen nöd på henne. Hehe.

Hon är så rolig att titta på när hon grejar hela dagarna, och rolig att prata med, för att inte tala om SÖT!
Vår lilla Prinsessa.

Vi chillade lite imorse innan det var dags för Dagis :)



Tittar på barnkanalen :)

Praktiken, revisor

Wiie vad jag längtar till min praktik! Det gick jätte bra där igår, vägen dit gick ju sådär, det regnade så mycket så man inte såg någonting genom vindrutan :S Såg knappt om det fanns nån bil framför mig eller inte. Så jag körde 70 ett tag, på en 120-väg, var lite nojig över att få en bil i arslet. Men det gick ju bra!
Det var jätte lätt att hitta rätt, till Solna centrum, perfekt!

Jag fick träffa min handledare Anette, och skolchefen Lars. Samt några andra kollegor Misza och Bastar :) Alla var ju hur trevliga som helst, och det fanns alltid nära till skratt, det gillar jag!
Vi planerade tiderna för mitt schema vecka 35, dom verkade lite besvikna över att jag inte kan ha egna körlektioner än, men då har jag ju bara hunnit gå EN vecka i skolan, och är absolut inte redo för att sitta själv i bilen med elev.
Så jag kommer sitta i baksätet för det mesta. Plus att jag ska lära mig allt i receptionen. Hur man bokar in elever osv.
Chefen var väldigt sjysst, och tog hänsyn till att jag har barn och en bit att pendla varje dag.
Så måndagen går jag 10.45-17.55.
Tisdag och torsdag går jag 9.55-16.15, fast på eget initiativ så bestämde jag att jag stannar så att jag får vara med på teorilektioner båda kvällarna, och dom slutar klockan 21. Så jag kommer att vara hemma runt 23 dom kvällarna :(
Fredagen går jag 7-12:45 utan lunch! Det kommer bli tufft, kommer ha sååå ont huvudet känner jag på mig. Men jag måste följa min handledares schema, och hon bor ju i Solna så hon går ju hem och äter kl 12:15. Jag har ju dock säkert två timmars bilresa hem innan jag får äta, det är ju mitt i lunchrusningen på en fredag :/ Aja, detta schema gäller ju bara 1 vecka. Resterande 14 veckor efter årsskiftet hoppas jag på att få jobba 40 timmar på 4 dagar, så kan jag vara ledig antingen måndagen eller fredagen, hoppas dom går med på det.
Det tråkiga med allt detta är att jag inte kommer träffa Moa så mycket :(





Nu är Moa på inskolning, hon ska äta lunch där idag :) Glömde kolla vad kokerskan skulle laga för mat, men det är säkert nåt gott som faller Moa i smaken... vad gör INTE det liksom?! ;) Hihi, min matglada lilla tjej.
Jag ska hämta henne 12:15.

Igår kväll när jag kom hem satte jag mig ner och räknade på ekonomi. Jag tycker det är jätte kul att sitta och räkna på inkomst och utgifter, även om resultatet inte är lika kul :S Jag har liksom blivit beroende av att alltid behöva ha koll på månadernas ekonomi, och vart varenda krona går till. Jag borde bli revisor! Haha. 
Jag kan ju säga att vi har 4 lite jobbiga månader framför oss, rent ekonomiskt. Men så länge vi följer mina anteckningar så klarar vi oss :) Målet är ju att ha det SÅ MYCKET BÄTTRE fr.om December och framåt. Men det blir inga fina restaurangbesök eller dyra utekvällar den närmaste tiden. Men vi har ju kryssningen att se fram emot :) Det är ju en anledning att det blir lite snålt framöver, för jag håller på att spara så mycket pengar jag bara kan som vi kan ta med oss och roa oss med i Helsingfors.
Men nu hänger det på Zsolt lite också, om han tar tummen ur och kontaktar rätt personer när vi får besked om uppsägning inför vintern från hans nuvarande f***** företag. Men han har LOOOVAT mig denna gång, så det känns bra :) Framtiden ser ljus ut gott folk!!

Faktiskt redan ikväll, för då ska jag göra nya rispiroger! :P

Älskar min Zsolti

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Här hade vi varit tillsammans i typ 2 veckor ;)



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Jag älskar denna man, pappan till mitt barn, mitt livs stora kärlek.



♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Nervös

Det går bra för Moa på dagis. Det är nu 3:e dagen och jag lämnade henne själv där nu :) Jag ska hämta henne klockan 11, så det är bara 1½ timme. Imorgon ska hon äta lunch där, och på Fredag ska hon också sova middag där! Hoppas det kommer gå bra.

JAG ÄR NERVÖÖÖS! Jag ska ju till Solna idag och presentera mig för min handledare under praktiken, och skolchefen. Det känns som om jag ska på en arbetsintervju, skit nervöst! Och så regnar det ju självklart idag! :/ Så mitt hår kommer ju inte vara lika fint ända till klockan 15, FUCK! Men aja... det blir nog bra ändå.

Jag bakade rispiroger själv i Måndags ;) Jag orkade inte vänta till December!
Det blev vädigt gott, trots att det var första gången någonsin för mig att göra sånna själva!
Imorgon tänkte jag göra fler, måste ju öva in tekniken... och fylla frysen tänkte jag ;)


Här är dom mumisga små härligheterna! :D (med äggsmör) Mmmmm mumma!

Längtar!

Jag längtar SÅÅÅ till kryssningen!!
Det ör dock hela 129 dagar kvar :( HUR SKA JAG ORKA VÄNTA?!

Jag ser verkligen fram emot att få kliva ombord, se lyxhytten, äta julbuffé, ta en drink eller två i baren, gå på spa, shoppa tax-free, och se mig omkring i Helsingfors!

Jag kommer vara på jakt efter en äkta pälsmössa!
Vi åkte till helsingfors senast i början av december -07, och då hittade jag en super fin mössa av äkta päls, det var en man som stod och sålde på torget. Men hade inte tillräckligt med pengar då.

Jag kommer dessutom att gå till ett bageri och köpa så mycket rispiroger, karjalanpiirakka, jag orkar bära! Vi har ju minikyl i hytten så jag kan förvara dom ;) SSSSSSSMASKIGT






Åååå, ge mig piroger nuuuu!!!




Moas inskolning

Idag var första inskolningsdagen för Moa på det nya dagiset. Det gick jätte bra, känns inte som om hon behöver inskolning egentligen, hehe. Fröken som hon fick för sig själv idag verkar hon gilla, så det är ju toppen! Alla fröknar var faktiskt jätte trevliga och glada i barn!

Hon har dock blivit mer envis och egoistiskt nu än vad hon var förut. Hon ville hela tiden ta leksakerna som en liten kille satt och lekte med, ryckte leksaken ur händerna på honom :S Oj oj oj säger jag bara, fröknarna kommer få fullt upp. Men Moa lär sig snart konsekvenserna tror jag, nåt barn kommer ju till slut att säga ifrån på skarpen.
Det hjälper ju inte när vi säger åt henne, hon gör samma sak igen i alla fall, envisa unge! ;)

Det var skönt att gå upp i tid idag, klockan ringde 06:45, så tidigt har jag ju inte gått upp på 2½ månad. Mer energi har man också, fram till 18 ikväll kan jag tro, sen brukar jag börja bli trött. Hehe.

Zsolts körkort är färdigt idag, han måste hämta ut det på posten, wihoo! Känns så overkligt att han klarade teorin på andra försöket. Det hjälpte tydligen att prata trafikregler med honom och tvinga honom att läsa boken och göra studiehäftet ;) Det gjorde jag jävligt bra!! Men det va likadant första gången, utan mig hade han aldrig haft körkort :P Den latmasken.

Jag sitter spänt och väntar på lite nya höstkläder som jag beställt från Gina Tricot. 3 kjolar, 3 linnen, 1 par leggins och en kofta :) Lite basplagg alltså. Allt för 1000 kronor. Skit billigt tycker jag!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till, nu var Jehovas vittnen här IGEN och gav mig reklam, och så sa dom "vi ses". FAAAAN! Orkar inte med dom! Dom försvann ju i ca 6 månader efter att jag suttit upp lappen på dörren "Inga Jehovas vittnen tack, vi är ateister". Men sen tog jag ner lappen, och nu är dom alltså tillbaka. Missförstå mig inte, dom får absolut tro på vad dom vill om dom mår bättre av det, men att knacka dörr och försöka värva medlemmar tycker jag INTE är okej.
Får väl skriva en ny lapp igen då...

Bon soir

Nu är jag laddad inför vintern! Min jacka som jag beställt från Ellos kom idag, och den är skiiiit snygg. Perfekt!
Och Moa är redo inför hösten/vintern på dagis, hennes kläder är också jätte fina, och sådär busigt tjejiga.

Jag har nyss lyxat till det med super god vattenmelon som kvällstilltugg, det är en av få saker som är jävligt gott och som man INTE blir tjock av! :D

Nu ska jag fresta mig själv med att titta på Leila Bakar i Frankrike. Jävla kvinna och BO I FRANKRIKE!!! Jag vill också!!! Med min familj förstås ;)

Imorgon har älskling teoriprov igen och denna gång har han verkligen pluggat, HÅLL TUMMARNA!!!

Jackan


Super mysiga och söta tunikor med leggins :)




En klänning som har en påsydd bolero, med leggins förstås :)

(+ två andra uppsättningar som jag inte har bild på)

Late update

Vaknade upp och var otroligt förkyld idag igen! :S Konstigt att förkylningen ena dagen känns bättre och andra dagen mycker värre! Min näsa antingen rinner eller är täppt, och jag har nyst ungefär 100.000 gånger på 15 timmar... känns inte bra.

Och nu känner jag att min diet är jobbig, jag vill ha nåt GOTT, inte nutrilett shake, inte frukt och inte kycklingsallad!! I helgen får vi se om det blir nåt gott att synda med... längtar redan :S inte bra!

Jag har efter mycket om och men fått tag i chefen på trafikskolan i Solna som jag ska praktisera på för första gången om 4 veckor. Han låter så himla trevlig i telefonen, om möjligtvis lite stressad, men det kan jag förstå. Det skulle jag också vara om jag ägde 3 trafikskolor och samtidigt sitter ute i bilen då och då. Hehe.
Jag ska dit och presentera mig den 10:e alltså nästa onsdag. Det är sååå spännande, undrar vad jag ska ha på mig! :O Vill ju inte gå FÖR finklädd så att dom tror att jag kommer se ut så varje dag, för det kan bli jobbigt. Om jag börjar mina dagar på jobbet klockan 7 i framtiden, då måste jag ta tåget klockan 6, och då måste jag gå upp klockan 4 om jag ska hinna piffa till mig till 100% jämt... så nej, det kommer jag INTE att göra. Men lite lagom fixad måste man ju vara, man interagerar ju med andra människor hela dagarna och är typ föratagets ansikte utåt mot kunderna/eleverna. Näe fy vad kul det kommer bli!! Lååånga dagar, men det får man offra ett tag, några år eller så.

Haha, såg en film häromkvällen på TV, Norbit, fan va den är rolig! Eddie Murphy är så himla bra på sina olika roller... måste ju vara lite skitzofren ;)

"How´r U doing?!"

Önskar att jag också kunde ta på mig en bikini och gå på standen och bara glömma alla mina komplex. Men för mycket har hänt för att det ska kunna ske :(


Energi, beställning, trebarnsföräldrar

Idag har jag varit full med energi, vilket är konstigt med tanke på att jag somnade efter klockan 03 inatt och fick gå upp några gånger och ge Moa nappen. Hon är förkyld och hostar på nätterna så hon vaknar. När jag kommer in i rummet så sitter hon upp i sängen, men sen när jag ger henne en klunk vatten och nappen så lägger hon sig och sover igen. Ändå tar det en stund för mig att somna om igen självklart, bara för att jag klivit upp ur sängen.

Sen vaknade jag självklart är Zsolt gick till jobbet också.
Moa väckte mig nio, men vi låg och drog oss till halv elva ;) Aaaah, härliga sommarlov!

Som sagt, mycket energi idag. Har städat och grejat och busat med Moa, och gått på promenad. Skönt!
Fick även hem en katalog från Ellos med nya barnkläder... beställde hem en hel del till Moa! Tror det blev 5 set med klänning/tunika och Leggins. Det är typ det bästa man kan ha på dagis.
Ja, hon börjar sitt nya dagis nu på Måndag :/ Fy vad fort detta sommarlov har gått.
Jag börjar skolan ytterligare 2 veckor senare. Det ska dock bli skönt, att få komma ett steg närmare i karriären ;) Jag är jätte nervös inför min praktik i stockholm. Jag har ju inte fått tag i rätt person än så jag har inte kunnat hälsa på där :S Men ska ringa dit idag igen och se om vi kan bestämma nån tid till senare denna vecka.

Beställde förresten en vinterjacka till mig själv också, hahaha, i Augusti! Men det var sånt bra pris på en fin jacka så, en röd parkas model. Får väl se om jag behåller den när den väl kommer :)

Vi har en rolig helg bakom oss, med 25 års fest, sjökrogen med DANS. Mys hemma med familjen var också väl uppskattat.
Vi har även en rolig helg framför oss, på fredag blir vi trebarnsföräldrar i 24 tim, och husägare dessutom :S Hur ska detta gå?! Det återstår att se, men spännande är det allt. Det jobbigaste kan jag tycka är ju att jag inte gillar att ha fullt ansvar för andras barn... jag är jätte rädd att nåt ska gå snett. Men jag får ju prova i alla fall en gång, då kanske skräcken går över... eller inte.


Jag och min Zsolti redo för party :)

RSS 2.0