RÖSTA!

Snälla söta besökare av min blogg.
Rösta på min designade klänning, så att jag vinner designertävlingen och får min klänning producerad och såld på nelly.com.

Tack! RÖSTA HÄR


Torsdag den sextonde Juni

Svar till Biggi: Ja, jag avbokade mobilen från Tele2. Men även där hade dom klantat till det, det va TVÅ mobiler som var på väg till mig tydligen :P Så det va en jävla tur att jag avbokade hela skiten. Haha
--------------------------------------------------------------------------

Idag tänkte jag bara vara hemma med Moa och gå till lekparken mm. Men hon verkar inte nöjd :S Hittar på massa hyss och lyssnar inte för 5 öre. Så vi åker nog till Ramnäs iaf. Toodiloo!

Allt löser sig till slut...

Hallelulja, nu har jag min nya mobil i handen :D
Klyftiga lilla jag kom på att jag kan ju gå till en butik och fråga om dom har samma erbjudande som tele2 kunde ge mig... och vips så fick jag min mobil och förlängda abonemang på 30 min! Hahaha, kunde ha suttit telefonlös i 3 veckor i onödan.
Så nu kan jag ringa och ta emot samtal igen! :) och mycket, mycket mer dessutom. Shit jag fattar inte så mycket av telefonen just nu, men man kommer väl in i det så småningom antar jag.

Idag var Moa och jag i Ramnäs och hälsade på mummu. Åt potatismos och lax till lunch, mums!
Imorgon ska vi träffa alla Moas dagiskompisar en sista gång på hennes förra dagis :) Dom ringde och bjöd in oss till klockan 09:30 imorgon, det var trevligt! Det ser vi fram emot.

21 dagars leverans?!?!?!

NÄSTA VECKA kommer min nya mobil :( Kunde inte f*tt Tele2 sagt det när jag beställde den, att han egentligen menar 21 dagars leveranstid istället för 3-5 som han först sa?!?!?! Då hade jag ju hellre tagit mig direkt till en butik och köpt den på plats. Jävla klåpare vad arg jag blir! Det värsta är ju att Tele2 t.om. marknadsför om att de har snabba leveranser på sina grejer... in my ass! 

Men min Volumini och lite hårprodukter har kommit iaf :D Ska prova det ikväll tänkte jag :D

Volumini

Wohoo, beställde en volumini på Lyko.se, bara 149kr!
Så den kommer antingen imorgon eller på måndag, då ska ni får se på volym! :D
Köpte även en toning till håret VoiletteBlonde, som håller upp till 14 tvättar :) För nu kör jag ju silverscampo varje tvätt, blir dyrt i längden :P
--------------------------------------------------------------------
För övrigt har jag jätte ont i magen, mensvärk x100!!
Men jag ska inte klaga, tack vare mina mini-piller så har jag ju bara lingonveckan typ 3 ggr om året ^^
Men sen när jag väl har den, så gör det så förbannat ont!

Tisdag den sjunde Juni

Haha, känns som måndag idag!!!

Vi var i Västerfärnebo igår och hälsade på min store-storesyster med familj.
Vi blev bjudna på grillat, mums! Och sen bjöd jag på desserten, en smulpaj som jag gjort på morgonen, serverades med vaniljglass.

Vi åkte sedan och badade i en sjö! Moa var lite skeptisk först, för det va rätt så kallt, men sen tyckte hon det va ganska kul. Om inte annat så blev hon svalkad i alla fall, för när vi åkte hem sen så somnade hon i bilen :)

Idag ska vi bara vara hemma och leka i lekparken, för vädret är ju inge vidare :/
Men än så länge har varken jag eller Moa haft lust till att göra nåt, men jag ska dra ut henne i lekparken senare.

Ååå vad jag är förväntansfull på min nya mobil :D Tänkte först inte ta nån speciell mobil, eller dyr för den delen, tänkte ta en halvgammal Smasung med touch-skärm bara, inge Android eller Smartphone. Men nu fick jag ju sån bra deal av Tele2, så det va väl bara att slå till. Så jag kommer ha den "senaste" mobilen under sommaren i alla fall, sen kommer det väl en ny model igen. Haha.

Denna vecka kommer väl skattepengarna också, det blir trevligt :)

Besök igår

Igår fick vi besök av Zsolts vän Micke med familj. Dom fick en liten bebis för 3 månader sen och nu var första gången jag såg henne. Hon va SUPER DUPER SÖT, lilla Ella :)
Zsolt fick självklart bebifeber igen dock :/
Men jag är INTE redo att bli 2 barns förälder än. Det är för många pusselbitar som ännu inte är på plats tycker jag. Det visar sig när jag tycker att det är dags, men just nu trivs jag super bra som vi har det :D

Detta kort togs när Moa hade fötts. Micke var då på besök och verkade ganska faschinerad av lilla Moa :)


Denna bild tog jag igår, ombytta roller! Nu var det Zsolt som fick sitta bredvid och faschineras av lilla Ella :)

--------------------------------------------------------------------------
Idag har jag bakat kakor, medan Zsolt och Moa var iväg på besök.
Städat har jag med gjort... och klippt min lugg.
Gud vad jag älskar sommaren, man får så mycket energi!!

mini-weekend

Japp, nu har vi varit i Ramnäs en natt, i mina föräldrars hus. Men dom dom har inte varit hemma så vi har varit husvakt samtidigt som vi njutit av deras fina tomt ;)
Vi har solat och badat och lekt ute hela dan igår, det var hur mysigt som helst.
Sen grillade vi på kvällen också :)
Men nej, vi tyckte att det var aldeles för lugnt i Ramnäs, så vi åkte hem till storstan igen :D
Nu väntar vi på besök från Micke, Lynn, Albin och lilla Ella!


Torsdag (fast som en lördag)

Idag har vi varit ute i lekparken rätt så mycket :) Men jag har även hunnit laga god mat, kycklingfilé med pesto-pasta, mums!
Gjorde dessutom en riktigt lyxig dessert, RIKTIG CHEESECAKE, med massa philadelphiaost i, som man gräddar i ugnen. Smaskens! Allt för att fira denna härliga långledighet vi har tillsammans!




Bilder :)

Tänkte bjuda på lite bilder :)
Zsolt var på experimenterings humör igår och gjorde korvsoppa på lite saker som vi hade hemma :) Det blev gott sa han. Men jag vet ju inte, för jag hatar soppa, och korv!! :P

 
(klicka för förstoring)
------------------------------------------------------------------------------
Det var Moas sista dag på dagis idag. Det var roligt att hämta hem henne, för det kändes som om hon var redo och visste vad som gällde. Nu ska vi vara hemma tillsammans i några månader och ha roligt, tills det blir dags för nästa inskolning, då på hennes riktiga dagis :)

Moas första teckning hon gjorde med fingerfärg på dagis, sitter nu fint på vår frys :)


-----------------------------------------------------------------------------
Min mobil fungerade inte imorse, touchen var helt paj, den kände inte av mig alls :S Så jag fick ju självklart panik och började leta efter ny mobil. Så jag förlängde mitt abonnemang och tog en Samsung Galaxy S2, den allra NYASTE samsung :P Den kommer hem om 3-5 dagar, tjoho!


RSS 2.0