Happy Birthday to meee!

Japp, då var det dags igen, att bli 1 år äldre. HEPP!
Synd bara att jag har en "bad hair/face day" just idag :(


E-town today!

I brist på annat att hitta på så åkte vi till Eskilstuna idag, Tuna park. Där hittade vi en hel del fina grejer till oss alla! Skor, linnen, klänning och toppar till mig :) Mysdress och pyjamas till Moa, och Jeans till Zsolt :)

Imorgon blir jag ytterligare ett år äldre. Det vill säga 21 år!!!!! :S
Herregud....
Men det känns inte lika hemskt längre. Jag minns ångesten över att fylla 19 och 20. Men nu är jag ganska lugn faktiskt. Jag vill ju egentligen vara 17 all my life, men vem vill inte det?! Vara ung alltså.
Men jag har insett, att 21 inte är så himla gammalt heller.
Grattis till lilla mig. Imorgon har jag önskat mig sovmorgon till åtminstone 9-10. Får väl se hur det går.


Lååååååångt inlägg

Ja, vart ska man börja?!

Kryssningen var jätte bra och prisvärd tycker vi.
Vi hade ju en dubbel deluxe hytt med dubblesäng och STORT fönster ut till havet. Det ingick frukostbuffé och bussanslutning i hyttpriset, så det kändes helt okej.
Vi anlände till fartyget lite väl tidigt, men fick komma in i hytten ca 1½ timme senare. Tog en snabb titt där, och sen gick vi direkt till Spa & Relax våningen för att ta oss en varsin behandling. Zsolt tog Klassisk ryggmassage, och jag fick en manikyr med valfritt lack som jag fick med mig hem sen. Innan det så fick vi bada utomhus pool i ca 1½ timme! Mössor på huvudet var ett måste, det var ju ändå minst -10 och så blåste det ganska hårt ett tag innan vi kom längre ut i skärgården konstigt nog.
Efter allt lyxande och avslappnande fick vi skynda oss lite till julbordet, som smakade helt okej. Det godaste tyckte jag var oxfilén och Quorn, har aldrig smakat det Quorn förut, och det smakade ju som kyckling! Värsta bra, hehe.
Efter det blev det en sväng på Tax Free. Under resan blev det ungefär sammanlagt 3 svängar in på tax free, och om tullen hade stoppat oss hade dom inte blivit så glada, hehe. Men det gjorde dom inte! Så nu har vi ett mer än välfyllt "fest lager" här hemma.
Dagen efter var jätte mysig, det var klar himmel och strålande sol ute på ålands hav på väg in mot stockholms skärgård! Så det stora fönstret i hytten var ju inte fy skam att ha!
Vi åt på en Á la Carté restaurang till lunch, där tog jag oxfilé och Zsolt tog nån lyxig hamburgare. Smarrigt!
Ungefär en timme innan vi skulle vara i hamn började vi (jag) packa ihop våra saker och efter det tänkte vi spela bort våra småpengar på spelautomaterna som fanns på båten.
Jag satte in 40 kr i mynt i en Texas Hold em maskin... tror ni inte att jag får FÄRG och vinner 400 spänn! Haha! Bara att casha ut och växla till sedlar i receptionen. GRYM JAG ÄR!

Hemresan kändes lång, men väl hemma så hämtade vi andan i soffan litegrann, men sen var det dags att ta sig till Ica maxi och köpa resterande ingredienser till Janssons frestelse, som jag hade skylldighet att ta med mig till Ramnäs för julfirandet. 
Tror ni inte bilhelvetet frusit sönder!!?? Eller ja, batteriet hade laddats ur av den bitande kylan. Men som tur var så hade vi vår kunnige lille vän Marika på vifft just då, och proffs som hon är så startade hon upp bilden vår med startkablar :D Så vi hann precis i tid till Ica maxi för att handla våra grejer innan dom stängde! 
MEN när vi ska åka därifrån så vill inte bilen starta igen... den hade ju inte åkt tillräckligt långt för att hinna ladda upp batteriet. Tanken var ju att Zsolt skulle sitta kvar i bilen med motorn igång, men han frös!
Jaja, det var ju bara att ringa pappa och be honom komma och starta bilden åt oss. Vi värmde oss på donken så länge, typiskt, då åt vi ju skitmat också :(
Men efter att ha behövs starta upp bilen med startkablar två gånger på 1 timme så tror jag att jag har lärt mig hur man gör det också! :D Fick dessutom pappas startkablar att ha i våran bil, så... Nån som vill ha bilen startad??? 


Julafton var mysig, sådär lagom stökig som det kan vara ibland. Maten var god och det fanns det MASSOR av. Moa sprang runt med sina två kusiner, mest följde hon efter Robin vart han än skulle, skit söta!
Jag fick en klänning, ett bissmark (stavas?) armband i silver, en Elvis dvd, 1 kg choklad och en svart handväska av Zsolt :D Jippi! 
Själv hade jag köpt 3 par kalsonger, en fluga (sån som man kryter runt halsen), en fotoram med kort på mig och Moa i, en ny plånbok, nya boxningshandskar, en klocka och ett halsband till honom. Han blev mega glad faktiskt. Men vi hade faktiskt inte tänkt att ha en sån "materealistisk" jul i år, men nu hade vi ju extra peningar så det fick bli så ändå! Moa fick också massa fina grejer. Bl.a. en dockvagn och en docka i tyg av mina föräldrar, och en låtsas kaffebryggare av märket OBH nordica Chili serien av familjen Lindvall (haha, hon har bättre kaffebryggare än vad vi har!), och en jätte fin lila handduk med hennes namn broderat på av familjen Larsson.
Moa somnade runt klockan åtta på julaftonskvällen, hon var helt slut efter allt lek och bus, och väntan på tomten! Hon var inte ett dugg rädd för tomten förresten, fast han var nästan 2 meter lång! Hehe, hon ville sitta väldigt nära honom och bara titta på vad han gjorde med alla paketen, himla söt!

Så, nu kan jag berätta vad vi gjort idag:
Jag vaknade på soffan runt klockan 8, Zsolt slängde ut mig ur sovrummet igår kväll :( :(
HAHAHA! NEJ!! Jag skojjar bara, jag SOMNADE där igår kväll och orkade inte ta mig till sängen mitt i natten, så jag låg kvar där tills jag hörde att Moa vaknade i rummet intill :) Men jag har inte sovit vidare bra måste jag säga. Ont lite här och där, men jag får skylla mig själv.
Jag började snabbt fixa mig för att bege mig ner på stan. Tänkte kolla lite kläder på rean och samtidigt lämna tillbaka hanväskan som Zsolt köpte till mig, den var inte riktigt min stil :S Men väsk-affären hade inte öppet idag, och Gina Tricot var det ju ingen idé att ställa sig i kö för att köpa en kofta som jag ville ha. Så jag tog mig till Igor och Twilfit. Där hittade jag massor med fina underkläder till halva priset!
Jag tog en sväng förbi Accent inne i Punk också, bara för att kolla läget på den svart handväska som jag FAKTISKT ville ha, och den fanns med 300kr rabatt! TAGET ropade jag i hela butiken, kassörskan blev lite ställd, men hon märkte hur himla nöjd jag blev sen när jag betalat och insett att väskan faktiskt ÄR MIN! Hehe, kan låta töntigt, men den där väsan är den snyggaste jag sett i hela mitt liv! HELT 100% SAARA!

Vi har varit ute och farit hela dagen. Jag plockade upp Zsolt och Moa hemifrån så åkte vi till Media Markt, där hittade vi en hel del saker vi "behövde". En hårddisk med 1tb, en ny router, en ny plattång/locktång till mig och högtalare till datorn (till en riktigt PANG-pris!).

Jag har jagat i varenda butik efter Lips till x-box 360, med trådlösa mikrofoner, slut överallt! Men nu hittade jag 1, den ssta i stan veckar det som, på Ica Maxi Eriksliund (av alla ställen?!) Aja, nu har vi nån sorts underhållning till nyår också.
Jag har fått 3 kommentarer om att jag ska köpa kinect istället, men NEJ det tänker jag inte göra. Liiiite prisskillnad på 450kr och 1200kr + spel! Och jag är inte så mega imponerad av kinect, när skulle jag vilja använda det? Och Moa är ju för liten.
Apropå nyår! Jag har beställt 2 smörgårstårtor dagen till ära :D
Det blir för 16 pers sammanlagt, så fört till kvarn gäller! Ska även köpa hem några flaskor bubbel att bjuda på :D ROLIGT DET SKA BLI!!!!

Imorgon ska vi hela familjen ta oss ner på stan för att kolla rean, och försöka få öppet köp på den svarta handväskan som vi inte kan hitta kvittot på! Lycka till säger jag ju bara :S


Energiknippe

Igår jobbade jag 8:30 till 19, 10½ timme! :S Det tog på krafterna vill jag säga, men dagen gick rätt fort ändå! Jag och Maria på jobbet fick ju luncha och fika tillsammans, fan va trevligt och roligt vi kan ha :P Haha

Idag börjar jag klockan 12, så jag har fått sova 10 timmar inatt! :D Underbart! Och min energinivå är på topp igen.
Jag ska nog ner på stan lite tidigare idag, för jag tänkte köpa EN till julklapp till Zsolt :D Jag vet ju exakt vad han vill ha, och då vill ju jag ge honom allt det bästa, även om det kostar en slant eller två.

Nu ska jag vara lite med Moa innan jag tar bussen till stan! Tjohopp!

Wonderful life!

Ja, vad ska man säga.
De två senaste månaderna har varit fantastiska på många sätt...
Först fick ju Zsolt massa extra pengar förra månaden, sen fick jag besked om att jag skulle få jobba hela December, sen nu fick vi Zsolts slutlön från företaget och den va INTE dålig, och nu mina damner och herrar.... JAG KOM IN PÅ MIN UTBILDNING!!! Jag ska förverkliga min dröm om att bli Trafiklärare! :D Häftigt värre! :D Jag brast ut i lyckotårar när jag öppnade kuvertet, som Zsolt sa innehöll "nå dagispapper", för att det stod Västerås Stad på. Smart! Haha, han lurade mig skarpt!
Så den 17:e Januari blir jag en "studerande". Konstigt, det var ju ett tag sen sist, och det gick ju inte så jävla bra, haha! Men det räckte tydligen för att ta mig in på detta i alla fall.
Moa ska ju skolas in på Dagis den 10:e, så första inskolningsveckan vill jag köra, så då kan jag inte jobba, men om det blir fler veckor så får Zsolt ta över, för han kommer vara hemma till minst februari.

På jobbet går det jätte bra nu :) Har gjort två tabbar, men sånt händer ju tyvärr :/
I morse hade vi ett litet genomgångs möte innan vi öppnade. Det var ett givande möte för oss "julextra" som vi kallar oss för. Så idag kunde jag babbla på om både stekpannor och pepparkvarnar :D
Man känner sig ju lite mer proffsig då. I kassan flyter allt på som det ska, det är mer produktkunskap som inte sitter till 100%, men det är ju inte så konstigt! Över 1000 artiklar som alla har sina egna finesser och hanteringssätt! Men man lär sig något nytt varje dag! :D Och det gillar jag!

Imorgon är jag ledig. Men vi har ett fullspeckat schema!
Jag ska till läkaren
Zsolt ska handla julklappar på stan
Vi ska äta lunch någonstans
Vi ska hem till Bigi på fika
Vi ska till Media Markt
och sen ska vi lämna Moa på Vallby för vi ska storhandla.
Och sen vill Zsolt träna... får se hur han hinner med det ;P Hehe.

Moa vill fortfarande inte sova, vet inte varför. Men hon har väl saknat mig antar jag :/ Att gå från att vara mammig hela dagarna till att bara träffa mamma 2 timmar per dag, inte bra :(

Helgen snart slut!

Det blev en rolig kväll igår, med lite singstar och mingel hemma hos en snubbe som heter Dennis. Sen bar det av ner på stan, vi hamnade på Wine and Beer, som ligger i Oliver Twists gamla lokaler. Det var ju inte så himla bra ställe tycker jag, ingen bra musik i alla fall. Men det fanns ju trevligt sällskap :)
Jag och Zsolt blev väl lite "osams" mot slutet, eller det var snarare så att han gjorde mig lite ledsen och irriterad med sitt sätt att vara. Men det löste sig snabbt, och idag är allt bra igen, faktiskt t.o.m BÄTTRE än vad det varit den senaste veckan :D Så nu är jag glad, och han är glad, Perfekt!

Man behöver ta sig tiden till att bara vara "ett par" också ibland, och inte fokusera på att endast vara "föräldrar" hela tiden. Och där har vi faktiskt väldigt tur, att vi har så snälla föräldrar som vill och kan ta Moa lite då och då. Jag kan inte uttrycka mig tillräckligt om hur tacksam jag är för deras hjälp! Och hur kul det är för Moa att få så bra kontakt med sina mor- och farföräldrar. Det är precis så som jag har velat ha det för Moa, och som jag själv alltid har velat ha också. Men jag har aldrig haft så bra kontakt med mina mor- och farföräldrar, hälften dog ju innan jag föddes, och farfar bodde i finland och mina föräldrar hälsade inte på honom så mycket :/ Kanske beror på hur farfar behandlade sina barn när som var små, drack lite för mycket och blev väl för hårdhänt då. Men min mormor bodde i eskilstuna, men hon och min mamma har inte kommit så bra överrens jämt. Så då blev det väl så att vi inte hälsade på där alls lika ofta som vi borde. Men hur som helst så har jag inga mor- eller farföräldrar kvar nu :( Alla har gått bort, tråkigt nog.
Men Moa kommer att få många härliga år med mina föräldrar och Zsolts föräldrar, och dom kommer ha en närmare relation till dem, det vet jag :)

Hur som helst, efter krogen gick vi till Donken, VARFÖR undrar jag?! Det är inte ens gott, och jag HATAR att äta "fyllemat", jag mår bara illa då :S Men det blev i alla fall 6 bitar nuggets med currysås. Och några goda skratt fick vi också till maten. Haha.
Vi tog sista bussen hem, runt klockan 02:30 tror jag. Vi kom fram till Framnäs, sen dog bussen :S Den ville inte starta vad chauffören än gjorde. Så han tillkallade på hjälp. Zsolt började prata med nån rolig kille på bussen, och vips så fick jag en ny skratt attack! Härligt, det va länge sen jag skrattade så mycket som då. Jag minns inte just nu vad vi pratade om, men dom fulade sig lite och var sarkastiska mot chauffören.
Det kom en ny buss till undsättning och jag hörde från den förre busschauffören nåt om "soppatorsk" (!!) HUR kan man glömma att tanka sin BUSS som ska transportera massa folk mitt i natten? Nej Jag tyckte det var otroligt slarvigt och dumt gjort. Men vi kom ju hem till slut :)

Och jag vaknade förstås alldeles för tidigt idag, vilket jag alltid gör när Moa inte är hemma och om jag druckit kvällen innan. Jag kan bara inte sova! Det hade ju varit skönare att sova ut och vakna runt lunch :P När man ändå KAN menar jag. Men nej, jag får sitta vaken och räkna timmarna tills jag får se min Moa igen :/ och det är SNART! :D
Ikväll vill jag se filmen "I am Legend" som går på tv3 klockan 21, jag tyckte den va bra sist jag såg den, men jag minns inte så mycket av den :P Och det är ju bra :D

Imorgon jobbar jag 10-18, nu är julruschen igång så timmarna kommer bara flyyyga iväg :D
Jag jobbar alla dagar nästa vecka utom onsdag och söndag, och långa pass dessutom, KUL! :D


Stackars Viktoria... kanske?

Ja, stackars prinsessan Viktoria! På alla tidningar kan man idag läsa om hennes "möjliga bebismage". Har nån tänkt på att det kanske bara är all NOBEL MAT hon nyss slängt i sig som tar plats i magen?! :O Men ja, det kan ju vara möjligt att det är en bebis på gång också, och jag hoppas att det är så! Annars så kan det ju inte vara så kul för Viktoria.

Moa är och myser med Farmor, och vi ska gå på fest ikväll :D
Jag ska bara duscha och fixa mig till dess :/ Känner mig inte så sugen på att stå framför spegeln i 3 timmar just nu :S Men det måste göras, för jag DÖR ju hellre än att göra en fjortis version av "fest". D.v.s. mjukisbyxor, gina tricot linne, slarvig toffs, brunkräm och folköl! xD
Nej jag ska göra det ordentligt, som alltid! Hahaha.
Först ska vi lyssna på lite party musik!!! Rock Away!!!

1-års träff, "karlasak", tokig frisyr!

Dagarna på jobbet går jätte bra, jag lär mig något nytt varje dag! Idag lärde jag mig t.ex. att det finns "äggpickare"! En liten rund platta som det kommer upp en liten pigg i botten på, som gör hål i ägget åt en, en fullkomligt världslig sak! Men en man köpte den i alla fall, så han måste ha haft väldans problem med sina ägg tidigare :S hahaha.

Jag slutade klockan 16, och då var det snabba ryck hemåt för att byta kläder, för sen bagav vi oss mot öppna förskolan där vi skulle ha vår 1-års träff med föräldragruppen! Det var jätte trevligt att se alla barnen samlade igen, några kunde tyvärr inte komma, men rätt så många blev vi ändå.
Vi hade lite snack i grupper, killar/tjejer, och det är lite kul. Jag märkte hur himla konstigt och "bra" vi har det att Moa sover så himla duktigt hela nätterna, och hela 10 timmar i sträck! Dom andra mammorna får knappt en hel natts sömn :S Förstår inte hur dom orkar, men det gör dom! :D Jag som klagar på att Moa sover bort halva förmiddagen, men man ska väl vara glad för det antar jag. Men snart börjar dagis för henne också, då är det upp med tuppen som gäller! ... nästan.

Det går bra för Zsolt och Moa att vara hemma tillsammans, men idag när jag kom hem så var det som ett bombnedslag! När jag är hemma så småplockar jag ju hela tiden så att det aldrig ska bli 100% stökigt i alla hörn, men Zsolt tänker inte riktigt så, och han ser inte ens att det ÄR stökigt förns jag säger till. Haha! Men det är väl en "karlasak" antar jag. Men nu är det fint i vardagsrummet i alla fall, efter att jag krypit runt på knäna och plockat leksaker, julgranskulor, köksredkap och diverse papper :P
Zsolt har förresten mystiskt ÅNGRAT sig om att ta med sig Moa på stan för att julhandla. Tidigare lät det ju så himla enkelt att ta med sig henne på bussen och åka och shoppa lite, det har han intalat MIG att göra flera gånger, men nu när det väl gäller honom så backar han ur! FEGIS!
"Men jag vill inte gå runt och panika på stan"
Men hallå, varför ska man få panik bara för att Moa följer med i vagnen? Nej, ytterligare en karlasak som jag irriterar mig på. NÄR har han tänkt lära sig då? Det blir ju inte lättare med 2,3 eller 4 barn sen i alla fall! Tokstolle.

Nu är Zsolt på träning och Moa sover, så det är i sin vanliga ordning alltså. Jag väntar på Lyxfällan och funderar på att ta en dusch :)

Tänkte bjuda på en rolig bild jag tog när vi kom hem från föräldraträffen.
Moas mössa är lite rolig, hon får en speciell frisyr när man tar av henne den, trots att den bara suttit på i 10 min! Hahaha, SÅ SÖT!!

Julgranen är påklädd

Igår klädde vi julgranen, jag och Moa :) Zsolt tittade bara på som vanligt.
Jag fixade grenarna på granen och Moa dammsög upp alla plastbarr som ramlade ner på golvet med den lilla hand-dammsugaren. Men hon ville inte riktigt hänga upp bollarna och grejerna i granen, att dammsuga var roligare!

Jag och Moa har blivit förkylda, det började för Moa i fredags, och nu har det smittats över på mig :S Hoppas jag mår lite bättre till på onsdag då jag ska jobba. Annars kan det ju bli kämpigt och opraktiskt att ha en rinnande näsa och en rivande hals när man ska prata med kunder och slå in paket :S

Jag har smyghandlat färdigt alla julklappar till Zsolt :D I år blev det 3 paket, jag är riktigt nöjd med dom!
Moas klappar har vi ju handlat tillsammans, och dom två får räcka :)

Jag var helt inställd på att det var tisdag idag! Så jag trodde att jag skulle jobba IMORGON, men det är ju i ÖVERMORGON! :D Skönt att "få en dag extra" att försöka bekämpa förkylningen.

Moa dammsuger :) Duktig flicka!
(klicka för förstoring)


Det färdiga resultatet, SKIIIIT snyggt med vit julgran!! :D

Lördag den fjärde December

Jag somnade på soffan igår kväll när vi skulle titta på film. Då sa Zsolt att jag skrattade i sömnen, och att jag drömde om att slå in paket på Cervera! Haha, redan arbetsskadad.
Jag var rätt så trött, fick börja tvätta så fort jag kom hem vid 18:30, och så ville inte Moa sova klockan 19 för hon hade inte fått sova middag som hon skulle :( Så Moa var vaken till 22:30! Jag vet hur viktigt det är att Moa får sin middagslur på dagen :S och nu vet Zsolt också det.

Idag sov vi hela familjen till kvart i tio. Sen åkte vi till Ramnäs för att Zsolt skulle fixa färdigt den där väggen till mina föräldrar. Mamma ville ha en annan textur tydligen :/ Zsolt är väl inte överförtjust i att behöva göra om allt, men han klagar inte heller :)

Nyss vart det lite småkaos här när Daniel, min kära systerson, inte hade några öron kvar efter maten :S
Men min mamma har väl inte världens längsta stubin heller. Hehe.

Vi åker hem idag i alla fall, jag orkar inte stanna kvar här, jag vill HEM och mysa i julpyntet och kanske köpa hem lite glögg!
Ikväll planerar jag att slå in lite julklappar som jag köpte i smyg igår ;P Det är fördelen med att man jobbar mitt i stan ;P

Första arbetsdagen, saknat Moa!

Första jobbdagen gick bra :) Gjorde bara ett litet fel :S Men det var ingen större fara, hehe. Det löste vi på ett kick.
Jag fick jobba över, till klockan 16, tyckte jag bara var kul :D Nu när det är jul ska man ju passa på att stå i kassan och jobba, man lär sig så mycket och det rullar på med folk hela tiden.
Man slår ju in en hel del paket... det första paketet jag gjorde idag blev jag INTE nöjd med!! :S Såg hemskt ut jämfört med hur dom ser ut nu, efter en dags träning. Haha, men så är det ju. Övning ger färdighet.
Vi hade en liten "kniv-utbildning" på morgonen, så nu kan jag allt om dom japanska knivarna på Cervera ;) ... eller lite i alla fall!

Å som jag saknade Moa idag! Och Zsolt sa att Moa saknat mig också. Hon grät väldigt mycket idag, vilket hon aldrig brukar göra annars. Och sen när jag kom hem så ville jag ta en dusch, men då grät Moa jätte länge igen bara för att jag försvann :( Känns jobbigt att det ska vara så, men det går väl över. Visst, det är kul att hon saknar mig, men inte kul att hon ska gå runt och vara olycklig.

Jag mådde inte bättre av att kolla min mobil på matrasten idag, Zsolt hade gått upp klockan 11:30!! Han hade inte ens hört Moa på morgonen! För jag är 100% säker på att Moa vaknade mellan 9-10 som hon brukar göra, och sen fick hon  bara sitta där i sin säng typ 2 timmar!... fan, han sover så jävla tungt att han inte ens hör sin egen dotter som vill ha frukost! :(
Jag försökte väcka honom innan jag gick till jobbet, men han klagade på att det var kallt och ville fortsätta sova, Moa sov ju också då fortfarande... MEN! Imorgon och resten av alla dagar som jag jobbar så ska han fan gå upp ur sängen innan jag går till jobbet, jag tänker inte riskera att Moa får ligga i sin säng och gråta i 2 timmar för att Zsolt inte hör henne! Så lite arg och ledsen blev jag på jobbet idag p.g.a. sms:et från Zsolt :(
Men Zsolt sa att Moa inte var så värst gnällig när han tog upp henne. Men ändå!

Nu sover Moa, vi hann busa ganska mycket när jag kom hem, så nu sover hon gott.
Zsolt är på träning och jag ska kolla på Lyxfällan!
Sen ska vi tillsammans kolla på "Trollkarlens lärling" som kom på posten idag :D

Onsdag den första DECEMBER!

Jahopp, ska väl lägga mig strax. Ska ta bussen till jobbet kl.07.25, det är helt lagom tycker jag! :D
Det är lite nervöst, får väl se hur mycket som sitter kvar i huvudet, långt långt där bak i hjärnan. Hehe.

Moa har fått lite nya kläder, lite basplagg bara, men väldigt fina. Zsolt fick också ett par jeans, en skjorta och en tjocktröja. Jag fick en klänning, en polotröja och ett midjeskärp :) Allt passade bra. Beställde på h&m hemsida.
Jag bad Moa gå lite catwalk för mig och visa upp hennes kläder, blev lite roliga bilder:
(klicka för förstoring)
     


Nu är jag inte lika bekymrad över att lämna dessa två hemma ensamma, det kommer gå bra och bli rätt så mysigt kan jag tro:


Men ååå vad jag kommer sakna min Moa!!! :(

RSS 2.0