BIL TILL SALU

Köp vår trogne tjänare, vår gamla ögonsten, VÅR BIL!
KLICKA HÄR

Titta så fiiiiin ;)

Tjohej!

Livet leker som vanligt.

Jag och älsklingen var på 30 års-fest i lördags, inkl två efterfester och nekande till intäde på krogen, ramlade hem innanför dörren runt 05.30 på Söndag morgon. Helt okej kväll/natt/morgon. Hahaha!

Jag har äntligen blivit färdig med mitt förbannade fördjupningsarbete till skolan!!! Hoppas bara läraren godkänner det också :/

Nu går vi i väntans tider minsan....... Nej inte bebis. Men BIL! :D

Jag har precis fått anställning över sommaren (och med 90% säkerhet så blir det fast efter det), och nu har vi beställt en sprillans ny bil.
Måste bli kvitt vår Volvo snabbt som ögat, nya bilen kommer redan nästa vecka.
Någon som vill ha en Volvo v70 Bifuel -98? Automat, väldigt fin i lacken ;)

Jajaja, här är bild på den NYA PÄRLAN - Kia Sportage!!!

FILM: Water for Elephants



Denna bakisdag valde vi att titta på en film. Det blev Water for Elephants, en Drama.

Den var faktiskt riktigt bra. Mina förhoppningar var på topp redan innan, efter att jag sett ett inslag på TV om filminspelningen.
Jag kan starkt rekommendera denna film de flesta. Det är en gripande och spännande dramafilm, som även Zsolt tyckte om, som vanligtvis inte gillar dramor. Men ni vet, en sån film som Forrest Gump, Titanic och Walk the Line.

Huvudrollerna spelas bl.a. av han som är med i Twilight... Minns inte vad han heter nu, Robert Patinson nånting...? haha.
Men han gjorde en super bra insats i den här filmen! En helt annan karraktär än i Twilight.
Hans medspelare var ingen mindre än Reese Witherspoon, hon också fantastisk såklart!

Filmen utspelar sig i 1930-talets amerika, mitt under depressionen. Då människor gjorde nästan vad som helst för att få ett arbete, eller t.om. bara för att få mat och husrum.
Man får följa en ung mans resa, James (Robert Patinson), som startar med en personlig tragedi, men som tvingar honom att kasta sig in i situationer han inte hade kunnat förutspå. Han möter en resande Cirkus, där han genast hittar intresse för hårt arbete, exotiska djur och en ljuvlig stjärnattraktion vid namn Marlena (Reese Witherspoon).

Vill ni se en spännande, gripande film som får nästan 2 timmar att bara sväva förbi, så se den här!

BETYG: 5 av 5!

    


Påskhelg!

Det är jätte skönt att vara långledig såhär. Men jag vill samtidigt att helgen ska gå fort... för när jag kommer tillbaka till jobbet på Tisdag, så ska jag få besked om jag blir anställd där eller inte! Spännande. Jag tror jag uttryckt mig här redan hur mycket jag verkligen VILL HA JOBBET!! :D

I Onsdags skulle Moa och kompisarna på dagis "flyga till blåkulla", hehe. Så Moa fick lite fräknar och rosiga kinder, samt förkläde och sjal på huvudet. VÄRLDENS SÖTASTE PÅSKKÄRRING!



Jag fick sluta lite tidigare i Torsdags, för att det var skärtorsdag och chefen tänkte att jag nog ville påskpyssla lite med Moa. Snällt tänkt! Å jorå, när jag kom hem och vi hade ätit mat, så gav vi oss ut för att leta torrt gräs att lägga i korgen som påskharen ska lägga påskäggen i över natten. Man bygger liksom ett litet bo i korgen, rätt mysig tradition som Zsolt har från sin uppväxt, så vi kör med den :)
Jag plockade även påskris, både björk och videkissar.
Det blev jätte fint!



I Fredags åkte vi till systers familj i Surahammar. Dit kom även mina föräldrar, Sirpas svärmor, samt vår brorsa Unto och hans fästmö Helena.
Det var så mysigt att fixa påskmaten i vanlig ordning tillsammans med Sirpa, vi jobbar alltid bra tillsammans i köket. Sen att sitta till bords och småprata i flera timmar, utan att ha någon tidspress, helt underbart på en långfredag! Moa fick leka av sig med kusinerna i vanlig ordning, fullt fart från 12.00-20.00. Haha

Igår fick vi erbjudandet om barnvakt över kvällen och natten. Så Moa har sovit hos farmor och farfar inatt.
Det var lite i sista minuten att fixa ihop en fest, som Zsolt ville göra. Jag ville ha lite mer myskväll med bara några polare, vilket det blev! För mig blev det 4 stora glas rosévin, och Zsolt tappade nog räkningen på sina rödvinsglas, för han mår sisådär idag faktiskt. Haha. Vi väntar bara på att tiden skall passera så han kan hämta hem vår Moa.

Jag tittar på reprisen från Project Runway finalen. MONDO ska vinna!!! Jag vill ha varenda jäkla plagg han har gjort till sin kollektion. GE MIG!!! Hoppas han vinner, en riktig talang på att blanda färger och mönster.


RSS 2.0