Hårprodukter, Kryssning, Uppkörning

Igår kom det hem en massa hårprodukter :) Och mitt hår mår verkligen bra idag! Nu är jag äntligen lugn inför Fredagens bravader, för jag vet att jag kommer bli nöjd med håret. Vet dock inte vad jag ska ha på mig!
Vi ska fira en kompis som fyllt 25, så det blir lite förfest och sen blir det Sjökrogen tror jag :) Det va ju huuuur länge sen som helst jag var där. Innan jag hade Moa, typ sommaren 2008.

Jag beställde en Kryssning igår ^^ Efter att ha pratat med Mamma om hon kunde ha Moa då, och hon ställde så gärna upp!! :D
Jag och Zsolt åker den 21 December från Sthlm, vi ska sova i en mini-svit med balkong och separat sovalkov och hela köret! Sen den 22 December ska vi tillbringa dagen med lite julshopping i vackra Helsinki ♥ Och sen på vägen hem blir det spa med massage och massa annat lyx, ÅÅÅÅ JAG LÄNGTAR!! Det var ju inte en billig resa direkt, men jag tänker såhär: Vi åker aldrig på någon fin semester på sommaren för Zsolt får aldrig nån betald semester från sitt piss jobb, så därför unnar vi oss någonting härligt på vintern istället när han ändå går hemma :) Dessutom är det vår 4½ års dag den 23e december :D
Nu ska vi åka med Viking Line, det är synd att Birka inte gör längre kryssningar än till Åland :/ Hoppas att det är lika lite folk på båten som det var förra året när vi åkte med Birka, det var hur mysigt och lugnt som helst, inte kö någonstans, inte vid poolen, inte vid spat, inte på tax-freen, inte i baren, inte på restauranger INGENSTANS!

I eftermiddag ska vi åka till Ramnäs, Zsolt ska få övningsköra lite inför uppkörningen imorgon. Herregud! Det är ju fredag IMORGON!! Nu gick veckan fort helt plötsligt.
Moa ska till Familjen Lindvall i suuuura, det skulle hon säkert se fram emot om hon var lite äldre och kunde se fram emot saker :) Hehe. Men jag har frågat henne om hon vill sova hos Robin och Daniel, och det vill hon minsann!

Jag måste köpa slingblond till mig ikväll, och ta bort den här röda slingan jag har i håret, det är så jobbigt att den blir så urtvättad så fort! Jag längtar dock tills jag ska färga hela håret rött igen, det är mycket lättare att bibehålla den starka röda färgen på HELA håret istället för på en liten slinga, får se... kanske till hösten ;)

Mini-sviten :D Myyyys♥♥♥

Till Anders Bering Brejvik

Tänk att man kan känna så mycket HAT för en person som man aldrig ens träffat, eller råkat ut för själv, och troligtvis aldrig kommer att träffa heller.
I mina tankar träffar jag dig Anders, och jag skulle behandla dig som en vedervärdig massmördare är värd att behandlas.
Det finns ingen annan människa jag skulle vilja skada så mycket som jag vill skada dig. I mina drömmar står du framför mig, och jag slår dig hämningslöst tills ögonen vitnar på dig, men du står fortfarande på benen. Så jag sparkar in dina knäskålar och ser hur du faller till marken i outhärdlig smärta. Du får bada i ditt eget blod, tills du är helt tömd. När jag är färdig med dig så hamnar du i helvettet. Där vill jag att du i evigheternas evighet skall känna den fysiska smärta av alla pistol- och gevärsskott du delade ut över ungdomarna på Utöye. Du skall också känna den psykiska förvirringen och rädslan som de flyende kände när de sprang mot vattnet som en enda chans att överleva. Du skall också för all evig tid känna ALL den sorg och smärta som finns inuti ALLA föräldrar och anhöriga till de offren du tog livet av, både på Utöye och i Oslo.
Det finns ingen liknelse till dig, ditt monster. Du och dina högerextremist vänner får mig att skämmas över att vara människa.


När du DÖR Anders, så kommer dessa människor, och många fler, att jubla.
Det blir en Skandinavisk folkfest.


Natti

Jag saaa ju att det va en dålig idé...

Moa hade super kul på Busborgen idag!! Hon blev helt genomsvettig, så mycket sprang hon runt och härjade. Haha.
Jag är också glad för jag hittade en SVART KAVAJ idag!! Äntligen, den är verkligen fin.
Nu ikväll har jag dessutom fixat lösnaglar, vilket gör det liiite svårt att skriva faktiskt :P

Jag sitter för övrigt och kolla på Ice Road Truckers, VARFÖR tycker jag att det programmet är så intressant och faschinerande?! Det är väl lilla drömmande-lastbilsföraren-Saara inom mig antar jag.
Men hallå, jag vill gå klädd i kavaj och ha lösnaglar, inte fan kan man köra lastbil då!

Natti Natti


Moas första trip till Parken Zoo

Igår var vi iväg med mina föräldrar till Parken Zoo i eskilstuna. Det va första gången för lilla Moa. Vi hade himla tur med allt måste jag säga. Det va lite mulet, men ändå 20 grader varmt, så ALLA djuren var aktiva och framme så att man kunde se dom!  Annars brukar dom ju ligga och va halvdöda om det är strålande sol och 30 grader varmt. Så detta blev den bästa turen till Parken Zoo jag någonsin varit på, och Moas första, så det passade ju jätte bra! Vi gick runt där i 3 timmar. Moa fick dessutom åka karuseller, dom hon var tillräckligt lång för att få åka i alla fall. Det blev 4 olika åkturer, och en karusell fick hon åka två gånger, den med hästar som åker upp och ner och runt i ring :) Precis i slutet ville Zsolt köpa lotter och försöka vinna nåt till Moa, han hade tur och vann en stor sköldpadda till henne, plus två små andra gossedjur.
Vi var kvar där tills allt stängde.
Denna helg har Moa sammanlagt fått 10 nya gossedjur :S Hoppsan.
Och jag fick ett armband av mamma :)
Efter Parken Zoo åkte vi till en rastaurang och åt mat, jag åt Black & White!!! Sååååå länge sen! MUMS!!!

Sen fick jag köra husbilen hem ;) Zsolt satt bredvid mig, och jag fick flashback till förra sommaren då vi åkte med husbilen till Öland och campade, mysigt! Moa lärde sig dessutom att krypa under den resan minns jag. Skulle kunna göra nästan vad som helst för att få läna deras husbil igen och åka iväg med familjen ♥

Idag har jag storhandlat, helt själv, tänkte att Zsolt och Moa skulle få slippa det den här gången. Det blev mycket kött denna gång, gott!

Senare ska jag göra Tacos, och mina föräldrar kommer hit och äter, efter att mamma slutat jobbet.

Javisst ja! Vi har handlat lite på ikea också, och har förnyat lite möbler i både vardagsrummet och i hallen. Jag ÄLSKAR IKEA. Jag tycker det är en så himla smart affärsidé med de platta paketen och de låga priserna. Man kan byta ut möblerna oftare och på så sätt förnya hemmet lite. Och att sen få bygga ihop allting själv tycker jag är JÄTTE KUL kvällsunderhållning. Hahaha.

En av dom jätte roliga aporna :)




Moa åker karusell för första gången! :) Den här karusellen tyckte hon bäst om tror jag.




"Nya" hallen :) Lampa och hallbord.
Zsolts kompis köpte vårat gamla vardagsrumsbord och hallbordet i samma serie för 200kr.




Nya mattor och nytt bord :)
ÄNTLIGEN är jag kvitt det där svarta stål-bordet med glasskiva, ursch, har tröttnat så.

Goda tider

♥ Nu har vi det bättre än vi haft på läääänge ♥
I wanna lay you down in a bed of roses!


Fästing, "jobbig" dröm, tvätt, grubblare

Nu är Moas lår redan lite bättre. Dom plockade bort det konstiga svarta om satt i såret och gjorde rent. Dom trodde att det va rester av en färsting men det var svårt att se ordentligt. Så länge Moa inte har någon feber och så länge såret läker istället för att bli värre, så är allt som det ska! :)

Ursch jag drömde en "jobbig" dröm inatt igen.... eller den är inte jobbig i sig. Utan det blir bara jobbigt när jag vaknar och måste gå och tänka på den drömmen hela dan. Vill ju på sätt och vis att den ska slå in, men ändå inte.

Idag har vi inte planerat mycket, ska väl ta en promenix med lilltjejen, hon brukar numera gå ute med sin dockvagn, då är det mindre risk att hon springer iväg från mig. Hehe.
Dessutom ska jag väl städa, och plocka in tvätten som jag tvättade igår kväll.
Igår va jag helt slut efter klockan 22, men hjärnan ville inte somna före tolv iaf! Låg och tänkte i 2 timmar!! Inte klokt.


Moas lår

Moa har fått en läkartid till imorgon, för hon har något hemskt sår på låret. Jag hade inte ens upptäckt såret själv det va Zsolts mamma som märkte det när hon skulle byta blöja på Moa i lördags.
Nu har det bara blivit värre :/ Det är som ett litet sår i mitten, och runt om är det rött och svullet, och huden försvinner i en cirkel runt om det lilla såret. Idag skalades mer hud bort från låret, ursch! Stackars liten! Jag fick panik direkt när jag såg hur mycket värre det blivit, och efter mycket om och men fick jag kontakt med läkarvården. 10.30 imorgon ska vi dit.
Hoppas det inte är något allvarligt, men hoppas att dom kan peka ut VAD DET ÄR!
Jag tycker det ser ut om ett getingstick, men vart och när skulle hon ha fått det??? Hon borde ju liksom ha börjat gråta eller nåt då :/
Jobbigt att inte veta...

Sorry!

Men bloggen har liksom fått hamna lite på hyllan nu under sommaren, med väldigt få inlägg. Men sommaren har ju så mycket mer att erbjuda ;) Hehe.

Men idag är en ganska tråkig dag, med riktigt GRÅTT väder, ursch!

Och jag har fortfarande varit trött efter helgens bravader. Nu får jag ju skärpa mig tycker jag! Kan ju inte vara trött i flera dagar efter lite kalas, jag är ju fortfarande bara 21, inte 61... men heller inte 17 :/ Hahah, jisses DÅ var det drag i en kan jag säga. Nu är det väl bra att man blivit lite äldre och "lugnare". Hehe

Denna helg är det party igen, POWER BIG MEET! Moa ska till farmor och farfar över 1 natt igen. Snart åker ju de iväg på semester i flera, flera veckor så det är bra att Moa får lite tid med dem också :) 4 veckor är ju en himla lång tid för en liten tjej som Moa :)

Hon saknar redan Mummu och Morfar en hel del, och de har bara varit borta på semester sen i torsdags. Haha. Hon frågar efter dem varje dag och vill titta på bilden av dem som jag har i mobilen. De åkte till Finland med husbilen och ska vara borta i 10 dagar. Skönt för dem att komma bort lite.

Denna vecka har vi inte planerat något speciellt, förutom det vanliga, tråkiga: Städa, tvätta, laga mat.

Min diet går jätte bra för mig. Jag äter ett mål mat till lunch, och den består varannan dag av kycklingsallad, alltså inga kolhydrater, och varannan dag får jag äta fullkornspasta eller liknande. Resten av alla mål är frukt & grönt eller Nutrilett Shake. -4 kg redan!!
Och ja, jag har hört skräckhistorier där folk går upp alla kilon x2 när de slutar med dieten. Men dööh, jag kan fortsätta med denna diet resten av mitt liv om det är det som behövs. För på HELGEN tillåter jag mig att äta sånt som kanske inte är fullkorn och fullt lika nyttigt ;P Men faktum är att jag mår dåligt så fort jag får i mig sånt, rent fysiskt faktiskt! Min mage blir fucked up direkt! Som igår, då blev det bakis-pizza från Hemdals. Det tyckte INTE min mage om. Och sedan samvetet på det... nej, det är bättre att hålla sig borta från sånt!



Cityfestivalen

Hade super kul igår med mina bästa! :D
En rolig liten tradition vi har skapat tycker jag, hoppas det blir av nästa år också.








RSS 2.0