Moas första trip till Parken Zoo

Igår var vi iväg med mina föräldrar till Parken Zoo i eskilstuna. Det va första gången för lilla Moa. Vi hade himla tur med allt måste jag säga. Det va lite mulet, men ändå 20 grader varmt, så ALLA djuren var aktiva och framme så att man kunde se dom!  Annars brukar dom ju ligga och va halvdöda om det är strålande sol och 30 grader varmt. Så detta blev den bästa turen till Parken Zoo jag någonsin varit på, och Moas första, så det passade ju jätte bra! Vi gick runt där i 3 timmar. Moa fick dessutom åka karuseller, dom hon var tillräckligt lång för att få åka i alla fall. Det blev 4 olika åkturer, och en karusell fick hon åka två gånger, den med hästar som åker upp och ner och runt i ring :) Precis i slutet ville Zsolt köpa lotter och försöka vinna nåt till Moa, han hade tur och vann en stor sköldpadda till henne, plus två små andra gossedjur.
Vi var kvar där tills allt stängde.
Denna helg har Moa sammanlagt fått 10 nya gossedjur :S Hoppsan.
Och jag fick ett armband av mamma :)
Efter Parken Zoo åkte vi till en rastaurang och åt mat, jag åt Black & White!!! Sååååå länge sen! MUMS!!!

Sen fick jag köra husbilen hem ;) Zsolt satt bredvid mig, och jag fick flashback till förra sommaren då vi åkte med husbilen till Öland och campade, mysigt! Moa lärde sig dessutom att krypa under den resan minns jag. Skulle kunna göra nästan vad som helst för att få läna deras husbil igen och åka iväg med familjen ♥

Idag har jag storhandlat, helt själv, tänkte att Zsolt och Moa skulle få slippa det den här gången. Det blev mycket kött denna gång, gott!

Senare ska jag göra Tacos, och mina föräldrar kommer hit och äter, efter att mamma slutat jobbet.

Javisst ja! Vi har handlat lite på ikea också, och har förnyat lite möbler i både vardagsrummet och i hallen. Jag ÄLSKAR IKEA. Jag tycker det är en så himla smart affärsidé med de platta paketen och de låga priserna. Man kan byta ut möblerna oftare och på så sätt förnya hemmet lite. Och att sen få bygga ihop allting själv tycker jag är JÄTTE KUL kvällsunderhållning. Hahaha.

En av dom jätte roliga aporna :)




Moa åker karusell för första gången! :) Den här karusellen tyckte hon bäst om tror jag.




"Nya" hallen :) Lampa och hallbord.
Zsolts kompis köpte vårat gamla vardagsrumsbord och hallbordet i samma serie för 200kr.




Nya mattor och nytt bord :)
ÄNTLIGEN är jag kvitt det där svarta stål-bordet med glasskiva, ursch, har tröttnat så.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va fint de blev :P

Längtar tills vi börjar med att inreda våran lya :D

2011-07-17 @ 16:36:57
Postat av: Anonym

jag har lika dan matta och vrums bord =)

2011-07-21 @ 01:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0