Mycket trevlig helg

Det har verkligen varit en givande helg på många sätt, faktiskt så har hela den gångna veckan varit väldigt bra.
Vå nya bil har vi dock ännu inte fått, men har fått en lånebil från Kia så länge, och IMORGON får jag hämta nya pärlan! :D Kanon!

Moa har fått sin första cykel denna vecka, och det var en belöning eftersom hon slutat med napp på dagtid. Nu har hon bara napp när hon ska sova. Vi ville egentligen skaffa en cykel till henne ändå, men var ju tvungen att hitta på nåt "krav" som hon ska leva upp till också. Det funkar jätte bra, första 3 dagarna tjatade hon nästan hål i huvudet på oss om nappen, men nu är den som bortglömd.
Hon har ju använt trehjuling på dagis, så vi köpte en riktig cykel istället, med stödhjul, 12". Hon hade lite svårt med pedalarbetet i början, hon ville trampa baklänges, vilket resulterade i en stillastående cykel eftersom hon bromsade! Haha. Men nu har hon fått träna i några dagar och nu går det undan! ;)


En nöjd och stolt Moa


Igår var vi bjudna på Zsolts kusin Idas konfirmation. Vi visste också att det var gäster från Ungern bjudna, så vi såg verkligen fram emot att få träffa alla och festa loss lite på Ungerskt vis. Å visst var det fest alltid! Dansade i ring och fick faktiskt klämm på dansstegen, det var ju inte så svårt och jag har ju provat tidigare också. Väldigt mycket nytt trevligt folk och så självklart våra underbara Brigita och Chrille ♥
Moa skötte sig bra i kyrkan tycker jag, hon hade väl lite svårt att sitta still i 1 timme. Så hon knallade glatt runt lite och underhöll kyrkgästerna en stund. Sen började hon vilja klä av sig och visa rumpan, DÅ fick hon snällt komma och sätta sig igen.  Hehe, lite pinsamt var det.
 
Fina Moa på kyrkbänken.
Köpte en ny outfit till henne på Kappahl. Pastellfärger ♥




Min outfit för lördagen. Tunika från Vila. Kjol från Gina Tricot. Linne under från Cubus. Blev riktigt nöjd faktiskt och det var bekvämt hela natten lång. Oversize ♥



Nu väntar bara TRE dagar kvar i skolan, sen är det sluuuuuuut, och JAG är TRAFIKLÄRARE!!! :D
Det ska verkligen firas tillsammans med klassen på onsdag, då ska vi hem till Nabaz och grilla, leka och festa tillsammans för sista gången. Det ska bli en kväll att minnas, med blandade känslor såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0