Torsdag den sjätte januari tvåtusenelva

Jag höll på att dööö av trisstess hemma idag! Men till slut fick jag med mg familjen ut på promenad!
Vi satt Moa i pulkan, mycket lättare att ta sig fram med i all denna snö!
Stackars liten, först skulle Zsolt låta henne åka över ett litet "gupp", och vips så vällte pulkan och hon låg med ansiktet i snön! Hon blev lite chockad och lite tårar kom det ju, men sen gick vi vidare.
Sen när vi skulle prova åka ner för en backe så hände det en gång till! Nerför backen gick ju ganska bra, men sen när jag skulle dra upp henne igen så välte pulkan och Moa begravde ansiktet i snön! Då var det dags att gå hem tyckte både vi och Moa. Men mest lilla divan Zsolt, som gnällde sååå för att han fick snö skorna.

Det var skööönt att komma hem in i värmen!

Dock märkte vi att det blinkade och lät hemskt utanför fönstret efter att vi varit inne ett tag. Så vi kikade ut genom fönstret och där ser vi att det är massa folk, brandmän, amulanspersonal och poliser utanför grannporten!
Det brann tydligen i köket hos någon som dock inte var hemma. Efter ett tag kom en sönderslagen dörr flygandes ur trapphuset. Ingen kom till skada som tur var! Och grannarna hann känna röklukten från trapphuset och springa ut i god tid. Skönt.

Lite bilder som vi tog när vi kom in från promenaden:








Kommentarer
Postat av: Syster-Yster

Säg åt gubben din att köpa riktiga kängor så kanske det blir tyst på honom... ;)



Tur var väl att ingen blev skadad!

Det är hemskt med alla ljus nu på vintern, fast det kanske inte var ljus just denna gång, men iallafall.



Jo snö har vi så det räcker och blir över. Kom ju hem igår, och såååå snälla kompisar som varit och plogat åt oss så vi kom in med bil och släp. Sen var det bara att lassa av alltsammans. Skotern försvann under snömassorna bakom huset när vi skulle parkera den, det har nog kommit en halv meter snö under 12 dagar som vi var borta. Faktiskt mer snö här hemma än vid vår husvagn vid Bjurs. Fast där är det desto mer i backarna, (kör ju snökanoner från oktober). Dom var det kanon glid i. Och jo lilla Jerry 3år åker slalom själv nu med stavar och allt! :)

Kraaam

2011-01-07 @ 12:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0