Moa 18 månader!

Den 12:e April blev Moa 18 månader! 1½ år!
Herregud vad stor hon blivit nu när man tänker efter.
Tiden går så himla fort, speciellt dagarna numera, när hon går på dagis och Zsolt jobbar och jag pluggar. Jag är rädd för att det kommer att kännas som om man plötsligt vaknar upp en dag så ska hon börja skolan. Hoppas den känslan inte infinner sig, man vill ju ta vara på varje lilla sekund med henne, men det går ju inte när man har så mycket plikter här i livet. Men det är ju bra för henne att bli sin egna lilla person också, och utvecklas utan mamma och pappa i hälarna för jämnan. Så vi alla tjänar ju på att få lite avstånd från varandra visserligen, men ibland kan ju vardagen kännas alldeles för spittrande. Men då är det ju skönt att helgerna finns, för att ibland få spendera ensamtid som familj, ibland som ett par, och ibland som bara Saara :)

Vi var på Bvc idag för 18 månaders kollen. Moa väger prick 11 kg och är 78,5 cm lång :)
Hon har strl 86/92 i kläder, men kan väl ha en del 98 också. Hehe.
Hon fick en spruta idag igen :/ Det var ju mindre roligt. Känns som om Moa hade det på känn, för hon va väldigt mammig och nervös inne hos barnmorskan. Hon mindes säkert TBC sprutan hon fick för ett halvår sen. Hon blev ju klart ledsen, men det gick över när hon fick ett klistermäsrke med en HUND på!

Hon är verkligen typisk "tjej". Älskar SKOR, mammas smink, handväskor och nallar!
Och så gillar hon att höra på sina prinsess-sagor mot kvällskvisten.
Har även hört av andra att hon gillar bilar också, men hon vill inte leka med bilarna hon har hemma i alla fall.

Hon har börjat tycka att det är jätte kul att klättra upp på stolar och sitta där, hittills har hon klarat sig från att ramla i alla fall.

Hon älskar alla sorters djur, kan bli helt extas av att se en hund, som även håller i sig långt efter att hunden försvunnit. Himla söt. Det kommer bli så att vi skaffar ett husdjur till henne någon gång i framtiden. Jag röstar för katt eller kanin. Men Zsolt vill ha hund :/ Only time will tell.


Lite bilder från i Söndags när vi va på Vallby friluftsmuseum, för första gången för Moa :)
(klicka för förstoring)

   


Bilden tagen färskt idag. Hon sitter på diskbänken och hjälper pappa med disken ;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hon är ju allt för söt lilla sockertoppen <3 Saknar er :/

2011-04-20 @ 00:52:54
URL: http://bigiboop.blogg.se/
Postat av: Syster-Yster

Hon är ju så söt. Snart är vårt andra hem hemma så då får vi tid över för en visit då och då. Vi ska nämligen hämta hem husvagnen i helgen. Skidåkningen är över för i år. Spännande att se om det är nåt snö kvar i backarna eller om det bara blir en mys helg med lek osv. Pojkarna vill ju åka men Jonte och jag har sagt att det får dom göra själva isåfall. Jerry har ju förbud på skidor till nästa säsong efter benbrottet som måste bli OK. Han har ju lite muskulaturer som måste jobbas upp nu under sommaren. Igår var vi ute och cyklade (jag gick, joggade) hela 2 timmar, var ju så himla fint ute. Säg bara till så tar vi hand om Prinsessan, Lekfarbrorn Jonte tjatar så, Dennis också.

Kraaam

2011-04-20 @ 15:17:54
Postat av: Julianna

Hon är så söt!!!

2011-04-21 @ 16:00:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0