Sista Helgen i Oktober

Ja, den kunde ju ha varit bättre. Vår lilla Prinsessa fick en sån svår hosta i fredags! Hon ville inte äta eller sova. Hon verkade ha ont när hon hostade, för hon började gråta varje gång. Så jag fick ganska lite sömn natten till lördagen kan man säga.

På lördagen hade vi bestämt träff med Zsolts mamma och bror för att åka till Rusta. Där hittade jag bl.a. en söt mössa till Moa. Rosa med vita snöflingor på. Hon har ju bara 5 andra mössor till den här vintern (!) :S Haha.
Moas hosta blev inte bättre med en vanlig hostmedicin från apoteket, så vi ringde 1177 och vi fick en tid på Oxbackens läkarjour 21:15 på lördagskvällen. Därifrån fick vi en annan hostmedicin med Efidrin i, och det ska tydligen vara utvidgande så att hon inte hostar lika mycket.

Inatt har Moa sovit mycket bättre! Hon somnade runt klockan 22, och vaknade 07:30. Hon har dessutom ätit en hel matburk till lunch idag, Krämig laxpasta med brocoli (hennes nya favorit). Skönt att hon ÄTER igen! :D

Trots detta tråkiga som hänt i helgen så har vi ändå haft möjlighet att mysa och koppla av med lite film.
I Fredags tog vi en promenad och hyrde Mirrors 2 och Tooth Fairy.

Just nu är Zsolt på träning, Moa sover middag och jag funderar på vad vi ska laga för middag idag. Söndag brukar vi ha lite "finare mat". Hehe.

♥ Vår lilla Prinsessa ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0