Moa 3 månader!

Moa var på kontroll igår, efter föräldragruppsmötet vi hade.
Hon väger nu 5970 gram och är 61 cm lång :) Hon har börjat stiga lite i sin kurva, bort från "normalstrecket". Men det märks ju på henne att hon är lite rundare.
Hon kunde ju t.ex. ha strl 50 på kläder när hon föddes, men nu har hon strl 62/68!
Hon utvecklas så himla fort känns det som! Det var ett par på föräldraträffen som hade en 4 veckors bebis, jätte liten ju! Jag har svårt att komma ihåg att Moa har varit så liten, som inte ens kan lyfta nacken eller använda händer och armar. Moa kan ju stödja huvudet helt själv nu, och snart kan hon nog sitta också, för det är det enda hon vill göra! :)

Förresten så ringde barnläkaren i tisdags som Moa hade när hon hade urinvägsnfektion. Han hade tittat på röntgenbiderna som dom tog av hennes urinblåsa när vi va på efterkontroll i måndags, och allt såg bra ut än så länge. Men man kan inte friskförklara henne förns när det gått 6 månader efter sjuktillfället. Så då blir det en extra kontroll. Och nu ska vi bara hålla koll på att hon inte får hög feber igen. Dessutom slipper vi ge henne mer antibiotika, jippi! 

Vi ska på vaccination idag klockan 15. Det är 3 månaders sprutan det är dags för. Vet inte riktigt vad det är för något, men ont gör den säkert!

Vår lilla Moa är ett kvarts år! Herregud så fort det går när man har roligt!

♥ När hon sitter själv i soffan hos mina föräldrar ♥



Kommentarer
Postat av: Nathalie-Ungmamma till Athida

Nu gör vi som vanligt, samma rutiner varje kväll, oavsett dag :P

Gröt, tvättning, pottan, torrblöja, tandborstning. ner i säng och i med napp. Klappar på rumpan eller skakar henne lite tills hon somnar.

Skulle inte klara av att låta henne ligga skrikandes, tycker inte om såna "metoder". Men de blir väl bättre så småningom.

2010-01-14 @ 18:24:53
URL: http://nathalief.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0