Trött, TBC, presenter, duktiga Zsolt

Idag har jag varit jätte trött. Ändå gick jag bara upp var tredje timme på natten och matade och bytte blöja.
Amningen går inge vidare, det kommer typ inge mjölk :S Men jag ska försöka att pumpa var tredje timme så att brösten ställer in sig på att producera mera. För Moa har inte tålamod att ligga vid bröstet om det inte kommer nåt.

Zsolt var iväg hos sina föräldrar idag. Hans pappa är bortrest men hans mamma och brorsor är hemma.
Just p.g.a. att hans familj ofta reser utomlands så måste Moa få en spruta mot TBC. Dom sa inget på BB om det även fast det stod i min journal. Så jag ska prata med barnmorskan på Tisdag och begära sprutan till Moa, annars vågar man ju inte hälsa på hemma hos dom. TBC är ingen sjukdom att leka med. Förr i tiden veccinerades alla barn rakt av, men inte nu längre. Fy vad dåligt. 
Julianna, som hans mamma heter, hade köpt kläder till Moa idag. En jätte fin Hello-kitty väst, rosa byxor, en röd mössa och rosa vantar :) Allt i strl 62 så det blir lagom till vintern.
Arpad, Zsolts yngsta lillebror, hade gjort en jätte fin namnskylt till Moa :D Den hamnade genast på Moas sänggavel. Det står MOA med stora bokstäver och under står det Älskar dig. Hur gulligt är inte det!?
TACK ARPAD!

Just nu har Moa varit vaken ett bra tag och sitter i Zsolts famn med stooora öppna ögon.
Hon har ätit var tredje timme idag, igår ville hon ha mat efter 1½ timme. Hon är lite smått kinkig hela tiden, men har ingen feber och vi försöker hålla henne så mätt och belåten som möjligt, och byta blöja så fort det kommer lite kiss. Men inget verkar hjälpa, förutom att hela tiden hålla i henne och visa att man finns här. Och då får det bli så, visst är det jätte mysigt men man tänker ju framåt och är rädd för att hon inte kommer vilja sova i egen säng sen :S Men än så länge sover hon som bäst på natten, och man måste t.om. väcka henne för att äta.

     
♥ Från Arpad ♥                  ♥ Vaken och nyfiken på livet ♥

Zoslt tyckte förresten att jag skulle nämna att han har gjort jätte mycket hemmasysslor idag!
Han har diskat, dammsugit, skurat OCH tömt kattlådan!!
Tur att han är hemma nu, så underlättar det en hel del för mig. Det är nog inte många som har en sån bra pojkvän som jag har. Han är SÅÅÅ DUKTIG! ♥

Kommentarer
Postat av: Nathalie-Ungmamma till Athida

Pumpa ännu oftare, friamning är de bästa. även om hon inte är hungrig kan du lägga henne till bröstet. ju mer hon suger/pumpar desto snabbare kommer det igång ordentligt, ge bröst först och sen ersättning.



Att hon inte vill vara själv är ju inte konstigt, hon har legat i dig i 9 månader, lyssnat på ditt hjärta och kännt värme hela tiden. OCh det är så hon vill ha det nu med. Köp en sjal och bär henne nära konstant, om hon vill de. Ett barn kan ALDRIG få för mycket närhet. Och jag lovar hon lär sig sova egen säng när hon är redo för de. Athida sover fortfarande större delen av natten mellan oss, men det är just för att hon behöver den närheten.

2009-10-23 @ 20:58:06
URL: http://nathalief.blogg.se/
Postat av: Linda

Grattis så sjukt mkt till flickan ! Jätte glad för eran skull! Hoppas att allt kommer gå bra.

Massa kramar Linda

2009-10-26 @ 23:08:57
URL: http://briio.blogg.se/
Postat av: Lynn

Grattis till eran söta lilla tjej, och lyckatill!

2009-10-27 @ 19:55:18
URL: http://novembersaga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0